Ínfules de gallina, realitats de lloca


Aquestes dues darreres setmanes han estat de bojos. La petita, d'una tos pesada i cansadora a la pilota de ping-pong blavosa al front després d'acostar-se massa carinyosament a la porta, de ferums líquides per baix a fonts rajadores per dalt. A l'Associació de Pares, volent-los defensar i trobar una via realista has passat a convertir-te en el monstre que envia els nens amb transtorns de l'aprenentatge a l'escola concertada i, a sobre, per qüestionar els números, fas ajornar l'Assemblea. A l'escala de veïns, els administradors no rutllen, les clavegueres no xuclen i no hi ha comandaments per la porta amb personalitat pròpia de l'aparcament. Hi ha assajos extra de la coral de la gran i examen de comarques i els dictats de català que costen... El nen té una competició de futbol que s'anul·la però no... però sí... però ara ho canviem. (On són el simpàtic o la simpàtica que va dir que a les extraescolars col·loquem els nens? Hauríem de tenir una xerradeta). La roba per planxar creeeeeeeix i el temps es fa petiiiiiiiiiiiiiiit.

Llavors, després de muntar l'arbre i el pessebre, durant dos dies, que de fet són un, et quedes sola a casa. Perquè tu no fas pont i ells sí. Perquè s'han de veure amb els cosins. Perquè tampoc poden passar cinc dies tancats a casa.

I arriba el silenci.

Moment d'agafar un bon llibre i omplir la banyera de sals de bany i aigua calenta.
Moment de fer unes crispetes i plorar sense miraments davant d'una bona pel·lícula.
Moment de deixar-te endur per la xarxa i navegar sense límits sentint bona música.
Moment d'anar a comprar per tu, de pensar en tu, de gaudir de tu...

Però no, petita formigueta. Faràs dues rentadores, planxaràs el que quedava per planxar, recolliràs el que no han recollit, endreçaràs armaris... I, de cop, seran quarts de dues de la nit i ni tan sols dormiràs tot el que hauries de dormir. Perquè, lloca com ets, sense el gall i els teus pollets la casa es fa molt i molt gran... 

Comentaris

  1. una bona lloca estàs feta tu també, jajajja
    vols ser una lloca bloggera?? visita'ns-->http://lloques.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Ja us segueixo, ja!!! No fa massa que us he afegit, però m'encanten els comentaris que hi feu.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Ple de colors

Tres, dos, un...

Ruïnes